medika logo
HR  EN
logo medika

Aktualne Edukacije

Arhiva edukacija

UTJECAJ...

Medika kao je u suradnji sa zlatnim sponzorom Plivom, srebrnim sponzorom Reckitt Benckiserom te Hrvatskom ljekarničkom komorom organizirla stručno usavršavanje magistara farmacije pod zajedničkim nazivom "Utjecaj…" u Osijeku, Rijeci, Splitu i Zagrebu.

Poslovna abeceda za magistre farmacije

Tečaj 1: Razvoj ljudskih potencijala u ljekarni:

Kako pratiti i razvijati radnu uspješnost ljekarnika?
Tečaj 2: Proces upravljanja ljudskim resursima u ljekarni:

Kako ga unaprijediti?

Prirodom do zdravlja

MEDIKA je u suradnji s tvrtkama BELUPO, PČELARSTVO RADOŠEVIĆ, PIP i NEMUS LEX organizirala stručno usavršavanje magistara farmacije pod zajedničkim nazivom Prirodom do zdravlja u Rijeci. Koliko su teme bile zanimljive govori i broj od 200 sudionika skupa koji su a velikim interesom slušali zanimljiva predavanja.

Poslovna abeceda za magistre farmacije

Medika d.d. u suradnji s Hrvatskom ljekarničkom komorom i tvrtkom Krka-farma d.o.o. organizirala je Poslovnu abecedu za magistre farmacije 7 s temama "Odlučivanje temeljeno na podacima" i "Analiza socijalnih mreža u ljekarništvu".

„Googlah, vidjeh,...“ Stručni skup s primjerima oralne hormonske kontracepcije

Vaš pacijent osjeti neku tjelesnu ili psihičku smetnju. Hoće li najprije otići po stručnu pomoć?
Ne, vrlo vjerojatno će se obratiti dr. Googlu!

Poslovna abeceda za magistre farmacije

Svijet je online, jeste li i vi?

Razvoj tehnologije i transfer komunikacije u digitalnu sferu utjecao je na način na koji javnost dolazi do informacija, donosi odluke i bira proizvode i usluge. Kako bi i u budućnosti zadržati svoju ulogu prve linije zdravstvenog savjetovanja i pomoći, kao i vjernost redovnih pacijenata, ljekarnici im trebaju proaktivno pristupiti tamo gdje oni jesu – online.

Opstipacija

Tema tečaja su vrlo česte bolesti i tegobe o kojima se puno ne govori, a educira se još manje.

Individualni pristup oralnoj higijeni

Dr. sc. Andrija Bošnjak, doktor dentalne medicine, specijalist parodontolog
Sukladno službenoj statistici, oralno zdravlje hrvatskih građana jedno je od najlošijih u Europskoj uniji. Gubitak zuba u Hrvatskoj se javlja daleko ranije nego u zemljama EU, a gotovo 90 posto populacije ima potrebu za dentalnomedicinskim zahvatom.

Imperativ ljepote i seksualnosti, prirodna potreba ili nametnuti mit?

Imperativ ljepote i seksualnosti, prirodna potreba ili nametnuti mit?

Kroz dva izuzetno zanimljiva predavanja Dr. sc. Meri Tadinac, red. prof. i Prim. dr. sc. Goran Arbanas, dr. med. upoznali su nas s znanstvenim pristupom ljepoti i srksualnoati.

Aromaterapija - nova paradigma pristupa zdravlju

Aromara u suradnji s Medikom organizirala je seriju predavanja s temom Aromaterapija - nova paradigma pristupa zdravlju.