medika logo
logo medika
Kalendar za 2011.
Kalendar za 2009.

Kalendar za 2010.

Zoltan Novak

Medika d.d. i ove je godine za vas pripremila kalendar, ovaj put u suradnji s akademskim slikarom Zoltanom Novakom.

Kao najstarija veledrogerija u Hrvatskoj svjesni smo važnosti tradicije i iskustva, ali smo, isto tako, okrenuti budućim vremenima i izazovima koje nam ona nose. Nekonvencionalni pristup umjetnosti i pogled u budućnost Zoltana Novaka poveznica je s našim težnjama da uvijek budemo moderna i vodeća veledrogerija primjerena novim trendovima.

Želja nam je, ovim kalendarom, biti uz vas u vašim radnim prostorijama, a zašto ne i u vašim domovima. Biti uz vas ne samo u području farmaceutike, stomatologije i veterine nego i u onim trenucima života koji nas dodatno obogaćuju. Naša je vizija – prepoznatljivost na tržištu po kreativnom odnosu prema kupcima, po kvaliteti robe i usluga, visokoj inovativnosti u distribuciji te istaknutoj društvenoj odgovornosti i etičnom poslovanju.

S ponosom ističemo da je naša misija biti pojam kvalitete u distribuciji lijekova i svih srodnih proizvoda u području zdravlja i njege. Tradicija i povijest obvezuju nas na to, a naši ljudski potencijali su ono što jamči da će Medika i u budućnosti biti veledrogerija dostojna vašeg povjerenja.

Medikin zadatak je brigom o zdravlju pridonijeti boljoj kakvoći života. To je ono što ističemo sloganom: Sve za zdravlje, zdravlje do svih!

Kalendar za 2010.