medika logo
logo medika
Prodaja
Edukacije

Logistika

Usluge skladištenja, manipulacije i distribucije kupcima osnovna su djelatnost Medike.

Od Zagreba do Osijeka, od Rijeke do Splita

Ukupan broj skladišnih prostora iznosi 23 500 m2. Logistički centar Zagreb centralno je mjesto za urede i distribuciju dok se u moderno ustrojenim distributivno skladišnim centrima u Osijeku, Rijeci i Splitu organizira skladištenje i distribucija.

Najmoderniji logistički sustav – Warehouse Management System (WMS)

Uz modernu tehnologiju i logistiku odgovaramo na sve zahtjeve kupaca te smo uvijek korak ispred. Ulažemo u moderne procese distribucije lijekova prateći nove tehnologije u automatizaciji poslovnih procesa tvrtke koristeći moderni logistički sustav WMS- Warehouse Management System. Sustavom SAP-a, u sklopu informacijsko-komunikacijske tehnologije, omogućeno nam je trajno i učinkovito korištenje velikog broja informacija i podataka.

3 750 000 prijeđenih kilometara godišnje

Naš je prioritet skratiti vrijeme od trenutka narudžbe pa sve do isporuke na dostavno mjesto. Sukladno tome, činimo sve kako bi u svako doba dana artikli bili dostupni našim kupcima, a time i krajnjim korisnicima. Naši zaposlenici, u stotinjak prepoznatljivih Medikinih vozila, na godinu prijeđu oko 3 750 000 kilometara diljem Hrvatske i dostave više od 68 milijuna kutija raznih dimenzija.